Печиво з вершкового кисломолочного сиру

Це печиво було смачним ще на стадії тесту! 😋 Вершкове, м’яке, дуже ніжна! ☺️ Просто тане в роті! Тому, якщо у вас залишилося трохи вершкового сиру кисломолочного від торта – обов’язково приготуйте! Як зробити Печиво з вершкового сирного сиру рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

•100 г вершкового масла
•150 г цукру
•10 г ванільного цукру
•щіпка солі
•120 г вершкового сирного сиру
•1 шт. яйце
•180 г пшеничного борошна в/с
•30 г мигдальної муки (можна замінити пшеничного)
•0,5 ч. л. розпушувача
•2 ст. л. рисового борошна (можна пшеничного) + 1 ст. л. цукрової пудри для обвалювання

Печиво з вершкового сирного сиру покроковий рецепт

1. Всі інгредієнти кімнатної температури. ⠀ Ретельно змішати пшеничне і мигдалеву борошно з розпушувачем. У мене мигдальної муки не було, я просто подрібнила блендером мигдаль. ⠀ М’яке вершкове масло збити з сирним сиром, дрібкою солі, цукром і ванільним цукром. Додати яйце, трохи збити до объединения.

2. Всипати борошняну суміш, ретельно перемішати до отримання однорідного тіста. Накрити плівкою і прибрати в холодильник на кілька годин (можна більше). ⠀ Розігріти духовку до 180 С. Від охолодженого тіста ложкою брати шматочки тіста, сформувати кульки розміром приблизно з волоський орех.

3. Щоб тісто не липло, зручно обваляти кульку або припылить руки сумішшю рисового борошна і цукрової пудри. Помістити на деко, застеленый пергаментом. Трохи придавити рукою кульки. Випікати не більше 12-15 хвилин, зверху печиво повинні залишитися светлым.

Відео рецепт 👇