Підлива для голубців зі сметаною і томатом простий рецепт.
Інгредієнти
на 1 кг голубців:
цибуля 2 головки
морква 1 велика
часник 3-4 зубчики
1 великий томат
сметана 350 мл
окріп 300 мл
перець за смаком
сванская сіль із приправами
Підлива для голубців зі сметаною і томатом покроковий рецепт
1. Голубці обсмажуємо з обох боків до золотистої скоринки. Прибираємо на час зі сковороди. На томаті робимо надрізи, заливаємо окропом і чекаємо 2 хв. Знімаємо шкірку і дрібно нарезаем.
2. Цибулю обсмажуємо до рум’яного кольору, додаємо моркву і часник і обсмажуємо 5 хвилин. Додаємо томати, додаємо сметану, сіль, перець, приправы.
3. Просушуємо соус від 2 до 10 хв і викладаємо голубці. Тушкуємо під кришкою від 40 до 60 хв. Все залежить від твердості капустяного листа. Перед подачею посипаємо зеленью.