Пісний кавово-апельсиновий брауні без цукру і молочки простий рецепт. Десерт-експеримент, який виявився надзвичайно смачним з тієї самої вологою структурою всередині🤤 Без яєць, молочних продуктів, цукру і навіть БЕЗ ШОКОЛАДУ!
Інгредієнти
✔️КБЖУ на 100 гр: 190/7/10,8/18
▪️Еспресо – 100 гр
▪️Апельсиновий сік – 70 гр і цедра 1-го апельсина
▪️Кокосове масло – 30 гр
▪️цільнозернові борошно Пшеничне – 70 гр
▪️Какао-порошок темний 22% – 30 гр
▪️Розпушувач – 5 гр
▪️Кориця за смаком (можна не додавати), фундук за смаком
▪️Сах зам – 10 гр фитпарад 8
Для глазурі:
▪️Какао – 10 гр
▪️Кукурудзяний крохмаль – 10 гр
▪️Кокосове молоко – 200 гр
▪️Сахзам за смаком (3 гр фитпарад)
Пісний кавово-апельсиновий брауні без цукру покроковий рецепт
1. В окремій ємності змішати сухі інгредієнти в окремій рідкі. Далі об’єднуємо обидві суміші: просіваємо сухі компоненти і добре перемішуємо все в одну масу. Додаємо мелений фундук.
2. Форму змастити маслом і присипати борошном (техніка – «французька сорочка»), вилити тісто і розподілити. Відправити в розігріту до 170* духовку на 45 минут.
3. Поки готовий брауні остигає, зробити глазур: змішати сухі компоненти, нагріти молоко майже до кипіння і об’єднати обидві маси, постійно помішуючи. Полити готовою глазур’ю брауні і прикрасити за вкусу.
4. чудовий Десерт як в гарячому, так і в холодному вигляді, готуйте із задоволенням!
Відео рецепт 👇