Пісочний тарталетки з полуницею та заварним кремом простий рецепт.
Інгредієнти
Тісто:⠀
– яйце – 1шт ⠀
– цукор – 50гр⠀
– масло вершкове – 100гр⠀
– борошно – 200гр⠀
– сіль – щіпка⠀
Заварний крем:⠀
– молоко – 400гр⠀
– яйця – 2шт⠀
– цукор – 150гр⠀
– борошно – 2 ст. л⠀
– масло вершкове – 120гр ⠀
⠀
Полуниця
Пісочний тарталетки з полуницею та заварним кремом покроковий рецепт
1. Тісто:⠀
– розтираємо масло з цукром, борошном в крихту.
– додаємо яйце і замішуємо тісто еластичне.
– перекладаємо тісто в пакет і відправляємо в холодильник на годину.
– охолоджене тісто розкачуємо між 2-ма листами пергаменту, вирізаємо кола і акуратно викладаємо ними формочки, наколюємо виделкою обов’язково.
– випікаємо при 200гр 10мин.
– розтираємо масло з цукром, борошном в крихту.
– додаємо яйце і замішуємо тісто еластичне.
– перекладаємо тісто в пакет і відправляємо в холодильник на годину.
– охолоджене тісто розкачуємо між 2-ма листами пергаменту, вирізаємо кола і акуратно викладаємо ними формочки, наколюємо виделкою обов’язково.
– випікаємо при 200гр 10мин.
2. Заварний крем:⠀
В каструльці блендером збиваємо яйця, цукор, молоко і борошно до однорідності.
Ставимо нашу суміш на маленький вогонь і починаємо варити при постійному помешивании.
В каструльці блендером збиваємо яйця, цукор, молоко і борошно до однорідності.
Ставимо нашу суміш на маленький вогонь і починаємо варити при постійному помешивании.
3. Лайфхак: якщо хочете однорідний і незгорілий крем, варіть його з постійно включеним блендером! І тоді все вийде з 1 рази!⠀
4. Крем варимо до загущення. Як тільки крем загус, знімаємо його з вогню і додаємо вершкове масло, змішуємо до повного розчинення масла.
5. Збірка: охолоджені тарталетки заповнюємо охолодженим кремом і прикрашаємо свіжими ягодами.