Брауні печиво шоколадне з тріщинами

Чергова 💣 для шокоголиков. Прекрасне печиво 👌. Як зробити смачне Брауні печиво шоколадне з тріщинами рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

🔹200 гр темного шоколаду (у мене гіркий 68%) обов’язково беріть якісний шоколад⚠️
🔹85 гр борошна
🔹180 гр цукру
🔹50 гр вершкового масла
🔹2 яйця
🔹1/2 ч. л. солі
🔹1/2 ч. л. розпушувача

Брауні печиво шоколадне з тріщинами покроковий рецепт

1. Розтопити шоколад з вершковим маслом. Дати масі охолонути при кімнатній температурі до теплого стану. Яйця збити віночком з цукром. З’єднати обидві маси (шоколадну та яєчну), перемішати. З’єднати сухі інгредієнти : борошно, сіль, розпушувач. В шоколадну основу всипати борошняну суміш і ретельно перемешать.
2. Тісто перекласти в кондитерський мішок і відсадити гуртки на застелений пергаментом деко на деякій відстані один від одного. Печиво при випічці трохи розпливеться. Випікати в розігрітій до 180° 12-15 хвилин*.
3. Якщо хочете хрустку скоринку, але злегка вологе і м’яке всередині, то печіть меншу кількість часу. Якщо хочете сухе і хрустке, то тримайте довше. *орієнтуйтеся на свою духовку. Моїй знадобилося ~10 хвилин Дайте печінкою охолонути, після перекладіть на решітку/ в ємність для хранения.