Пісочний пиріг з сиром і безе

Як смачно зробити Пісочний пиріг з сиром і безе простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Для тесту:
💢борошно 350 гр.,
💢масло вершкове 180 гр.,
💢цукор 100 гр.,
💢розпушувач 10 гр.,
💢сіль щіпка
💢ванілін
💢жовтки яєчні 4 шт.,
Для начинки:
💢сир 700 гр.,
💢цукор 130 гр.,
💢яйце 1 шт.,
💢цедра лимона або апельсина
Для безе:
💢білки яєчні 4 шт.,
💢цукор 4 ст. л. з гіркою
💢сіль щіпка

Пісочний пиріг з сиром і безе покроковий рецепт

1. В жовтки додаємо цукор, сіль. Перемішуємо, додаємо розтоплене вершкове масло, борошно, ванільний цукор і розпушувач. Замішуємо м’яке однорідне тісто. Розподіляємо його по формі, розмір нашої форми 24х24 див., проколюємо виделкою і прибираємо в холодильник.

2. Готуємо начинку: у сир додаємо цедру лимона, цукор, яйце і пробиваємо блендером до однорідності. Або протираємо через сито. Викладаємо начинку на тісто і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин.

3. Готуємо безе: у миску відправляємо щіпку солі та білки. Збиваємо до твердих піків, поступово підсипаючи цукор. Довільно (можна навіть ложкою) відсаджуємо на гарячий пиріг і випікаємо ще 10 хвилин. Даємо добре охолонути і тільки після цього виймаємо з форми. Обов’язково спробуйте приготувати , нам смачно, нехай буде смачно і вам!

Відео рецепт 👇