Польська випічка з родзинками

Як смачно зробити Польська випічка з родзинками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Секрет «Кращою польської випічки».😍 Як же я люблю випічку з родзинками. Цей рецепт мені підказали. Готую перший раз. Але я залишилася в захваті. Ви можете надати будь-яку форму. Випічка вийде відмінною. Спробуйте приготувати цей простий рецепт. Тісто виходить таке повітряне. Я в захваті. Ви неодмінно повинні спробувати приготувати.

Інгредієнти

200 мл теплого молока.
2 столові ложки цукру.
5 г сухих дріжджів.
8 г ванільного цукру.
1 яйце.
50 мл рослинного масла.
430 г борошна.

Начинка:
100 г родзинок.
4 столові ложки цукру.
120 г борошна.
90 г вершкового масла.

Для рум’яної скоринки:
Яйце – 1 шт

Польська випічка з родзинками покроковий рецепт

1. У мисці змішати тепле молоко, цукор, дріжджі. 🔹Додати ванільний цукор, яйце, рослинне масло. Добре перемішати. 🔹Просіяти борошно. Замісити тісто до гладкості. 🔹Змастити маслом миску. Викласти тісто. Накрити і поставити в тепле місце на 1 годину. 🔹У мисці змішати родзинки, 4 ст. л. цукру, 120 г борошна і вершкове масло.

2. Розкачати тісто в довгий пласт. Викласти третю частину начинки на одну сторону. Скласти навпіл, зверху посипати борошном і злегка розкачати тісто. Викласти половину начинки. Виконати теж саме. Викласти решту начинку і повторити весь процесс.

3. Розрізати на 10 частин. Зробити красиву форму. Накрити і залишити на 20-30 хвилин. 🔹Змастити яйцем випічку. Випікати в розігрітій до 180°С (356°F) духовці 25-30 хвилин. 🔹Вийшло дуже красиво і смачно. 🔹Приємного апетиту! До зустрічі у нових рецептах.

Відео рецепт 👇