Полуничний бісквітний рулет ПП рецепт 🍓 Дуже легкий і ніжний десерт. Обов’язково приготуйте, поки є смачна полуниця.
Інгредієнти
КБЖУ на 100 гр: 155/8/8/12
Вага готового рулету ~700 гр (без прикрас)
Для бісквіта:
Яйце – 3 шт (180 гр)
Борошно рисова ц/з – 50 гр
Борошно пшеничне ц/з – 30 гр
Полуниця – 80 гр
Розпушувач – 2 гр
Підсолоджувач – 3 гр PrebioSweet
Червоний барвник – пару крапель (за бажанням)
⠀
Для крему:
Сирний сир – 200 гр
М’який сир 0% – 150 гр
Полуниця – 100 гр
Підсолоджувач за смаком
Полуничний бісквітний рулет ПП покроковий рецепт
1. Бісквіт: ⠀ Полуницю пюрировать з допомогою блендера. Відокремити білки від жовтків. Змішати полуничне пюре, жовтки, підсолоджувач і барвник. ⠀ Білки з дрібкою солі збити до міцних піків. До збитим білків додати полуничну масу і акуратно перемішати силіконової лопаткою. ⠀
2. Просіяти борошно з розпушувачем, акуратно перемішати силіконової лопаткою рухами знизу вгору. Тісто має зберегти легкістю. ⠀ Розподілити тісто на силіконовим килимку рівномірним шаром (товщина ~1 см). Силіконовий килимок краще трохи змастити маслом. ⠀
3. Духовку попередньо розігріти до 180 градусів. Відправити рулет випікатися на 15 хвилин. ⠀ Гарячий рулет відразу згорнути в рулет. ⠀ Крем: ⠀ Об’єднати сирний сир, м’який сир і підсолоджувач. Вздыбить міксером до однородности.
4. Полуницю порізати дрібним кубиком і додати в крем. ⠀ Розгорнути остиглий рулет, викласти крем рівномірним шаром і акуратно згорнути. ⠀ Загорнути в харчову плівку і прибрати в холодильник мінімум на 2-3 години. ⠀
5. Потім можна обрізати нерівні краю і прикрасити за бажанням. ⠀ Найніжніший ягідний рулет готовий! ⠀