Домашній Торт Мурашник зі згущеним молоком

Як зробити домашній Торт Мурашник зі згущеним молоком простий рецепт.

Інгредієнти

– вершкове масло-180 гр.,
– борошно 500 гр.,
– цукор 100 гр.,
– розпушувач 1,5 ч. ложки,
– сметана 150 гр.,
– сіль дрібку,
+
Згущене молоко варене 200-250 гр.,
Масло вершкове 40 гр.
+
Мак і трохи гіркого шоколаду

Домашній Торт Мурашник зі згущеним молоком покроковий рецепт

1. У великій ємності змішуємо борошно, цукор, розпушувач і сіль. Додаємо холодну вершки масло (попередньо порізати на шматочки). Перетираємо все в однорідну крихту. Додаємо зміну. Замішуємо однорідне тесто.
2. Прибираємо в холодильник на 1 годину. Поділяємо руками на маленькі шматочки і викладаємо на деко з пергаментом (можна зробити це за допомогою м’ясорубки). Випікаємо при 180 °С близько 20-25 хв. Розламуємо на невеликі кусочки.
3. Заливаємо їх згущеним молоком і розтопленим вершковим маслом. Формуємо пірамідку на тарілку, прикрашаємо маком і шоколадом. Прибираємо в холодильник на пару годин. Приємного апетиту і пам’ятайте солодке життя-це філософія!