Полуничний торт протеїновий в мікрохвильовці за 10 хвилин простий рецепт, без випікання, а виходить дуже смачно і ніжно!
Інгредієнти
для бісквіта:
кефір – 50 мл
яйце – 1 шт
борошно – 25г
протеїн полуничний – 20г
сода – щіпка або розпушувач 1/2 ч. л
цукрозамінник/цукор – за смаком
для крему:
сирний сир – 80г
сир м’який – 50г
цукор/сахзам
Полуничний торт протеїновий в мікрохвильовці за 10 хвилин покроковий рецепт
1. Змішуємо всі інгредієнти для бісквіта і перемішуємо тісто до однорідної маси. Виливаємо тісто у форму і ставимо в мікрохвильовку на 3 хвилини (потужність 800 Вт). Даємо коржам охолонути і розрізаємо на 3 части.
2. Для крему збиваємо сирний сир з м’яким сиром і цукром/сахзамом для просочення я змішала: молоко і сахзам.
3. Збираємо тортик: корж – просочення – крем – корж і т. д. Ставимо в холодильник на 2 години, а краще на ніч. Прикрашаємо і наслаждаемся.
Відео рецепт 👇