Полуничний зефір в домашніх умовах

Цей рецепт зефіру стане вашим фаворитом, я обіцяю. Як зробити Полуничний зефір в домашніх умовах рецепт простий.

Інгредієнти

125гр полуниці
125гр цукру
15гр білка

в сироп:
7g агару
130гр цукру
50гр інвертного сиропу
60гр рожевої води
40гр води

Полуничний зефір в домашніх умовах покроковий рецепт

1. Полуницю беремо або свіжу або заморожену. Заморожену полуницю розморозити і злити з неї сік (сік можна використовувати замість води.) Пробиваємо полуницю блендером – пюре готове. У діжу кладемо підготовлені інгредієнти і ставимо збивати масу до пишної шапки на віночку. Паралельно ставимо варити сироп.

2. В сотейнику з товстим дном змішуємо всі інгредієнти і варимо сироп до тонкої безперервної ниточки. У готову масу тонкою цівкою вливаємо сироп. І після того, як сироп влили, збиваємо масу ще 10-15 секунд. Після викладаємо масу в заздалегідь приготовлений кондитерський мішок з вашої улюбленої насадкою, на відео насадка 855, і відсаджуємо зефирки.

3. Через 30 хвилин перевіряємо зефір на готовність. Ріжемо зефір і дивимося який він всередині. Якщо він щільний, значить через 24 години він таким і залишиться, тільки покриється скоринкою, яку ми прибираємо за допомогою цукрової пудри. Тепер переходимо до збірки: через 24 години, коли зефір перестав липнути до рук і порився скоринкою, склеюємо половинки між собою і обвалюємо в цукровій пудрі. Прибираємо зефір в герметичний контейнер. Зберігаємо такий зефір в холодильнику. Не довше 5и дней.

Відео рецепт 👇