Помідори у власному соку на зиму в банках з оцтом

Як зробити смачні Помідори у власному соку на зиму в банках з оцтом простий рецепт домашній.

Інгредієнти

томатний сік
сіль-1,5 ст. л. на 1 літр томатного соку
цукор-3 ст. л. на 1 літр томатного соку
яблучний або винний оцет 6% по 1 ст. л. на літрову банку.

Помідори у власному соку на зиму в банках з оцтом покроковий рецепт

1. Для початку підготуємо томатний сік, для цього потрібно проварити томатний сік, цукор і сіль 10 хвилин (1 літр томатного соку вистачає на 3 літрові баночки). Заповнити баночки помідорами, залити окропом і залишити під кришкою на 15 минут.
2. Злити воду, додати 1 ст. л. 6% оцту і залити киплячим томатним соком. Щільно закрутити банки кришками, і відправити під ковдру до повного охолодження (2-3 доби).

3. P. S. Я помідори очищала від шкірки, для цього потрібно зробити хрестоподібний надріз і залити їх на 10 хвилин окропом, злити воду і очистити помідори від шкірки. Але, це необов’язково, можна і не чистити, помідори у власному соку виходять, ну дуже смачні. Уверена.