Порційні чізкейки міні

Як смачно зробити Порційні чізкейки міні простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Порційні чізкейки готуються легко, швидко, і їх можна по-різному прикрасити. Ділюся незвичайним рецептом.
За що я люблю міні-чізкейки? Вони швидко і легко готуються, вони маленькі і симпатичні, а ще їх можна прикрасити для кожного гостя індивідуально – питання тільки в вашої фантазії. А ще це чудова ідея для десерту напередодні новорічних свят. Не буду затягувати, давайте краще розповім, як приготувати такі порційні чізкейки.

Інгредієнти

Пісочна основа на 12 порцій
• Печиво 150 р
• Вершкове масло 60 г

Сирна основа
• Сирний сир 300 г
• Цукор 100 р
• Яйця 2 шт.
• Ванільний цукор 10 р
• Крохмаль 14 р
• Сметана 185 г

Порційні чізкейки міні покроковий рецепт

1. Пісочне печиво перекладаю в пакет і з допомогою качалки подрібнюю в крихту. Зробити це можна в блендері. Пересипаю крихту в глибоку ємність. Туди ж додаю розтоплене вершкове масло і гарненько перемешиваю.

2. Сирна основа.
У глибоку ємність відправляю сирний сир з цукром і перетираю до однорідності.

До сирної маси додаю яйця і поєдную віночком. Потім додаю сметану і перемішуємо. В кінці засинаю ванільний цукор з крохмалем і знову перемешиваю.

3. Збірка.
На деко ставлю формочки для кексів і всередину кожної розміщую паперовий вкладиш. У кожну формочку кладу 2-3 ч. л. піщаної крихти і втрамбовую.

Поверх піщаної основи викладаю по 2 ст. л. сирної основи. Кожну формочку постукиваю, щоб сирна маса рівномірно осіла, і відправляю випікатися на 15 хвилин при 160°C.

4. Після випікання даю чізкейків повністю охолонути і прибираю в холод на 2-3 години.

Такі міні-чізкейки можна прикрасити свіжими фруктами або полити карамельним соусом і посипати пісочної крошкой.