ПП десерт з грецького йогурту простий рецепт 🍧 Ніжний кремовий десерт складається з вершково-кокосового крему з черешнею і шоколадної глазурі🤩. Легке літнє поєднання смаків для насолоди☺️. Обов’язково приготуйте! Приголомшливий Десерт.
Інгредієнти
✔️грецький йогурт 200 гр
✔️сир сирний (light) 30 гр
✔️кокосова стружка 7 гр
✔️черешня (без кісточок) 40 гр
✔️підсолоджувач
✔️шоколад без цукру 72% 20 гр
✔️молоко 20 гр
КБЖУ на 100 гр👉104.2/8.3/4/6.6
КБЖУ на порції👉334/26.4/12.8/21
Вага 320 гр
ПП десерт з грецького йогурту покроковий рецепт
1. Черешню розрізати навпіл і видалити кісточки. Посипати підсолоджувачем і нагрівати в НВЧ, щоб ягоди стали м’які і пустили сік (~30 сек).
2. Змішати йогурт, сирний сир, підсолоджувач і кокосову стружку. Викласти в стаканчик шарами крем і ягоди. Прибрати в холодильник на час.
3. Для глазурі нагріти шоколад з молоком до розчинення шоколаду. Остудити і полити десерт. Насолоджуватися❤️
Відео рецепт 👇