ПП кекс з грушами

Як зробити ПП кекс з грушами рецепт простий в духовці. По-перше, сезон груш) По-друге, оригінальна подача, погодьтеся? Адже зазвичай груші нарізаємо шматочками, скибочками або тонкими слайсами. А я вирішила покласти груші в кекс цілком) Ярослав був здивований, до речі, побачивши це) Поцікавився навіть, не забула я грушу порізати) Ні, не забула 👌☺️ Дякую за ваші коментарі і репости, ловіть новий рецепт: Кекс пісний, веган і без рафінованого цукру;

Інгредієнти

⁃ Борошно пшеничне цільнозернові, 200 гр
⁃ Борошно зеленої гречки, 100 гр
⁃ вівсяне Молоко, 250 мл
⁃ Кокосове масло, 25 гр
⁃ Кокосова паста, 60 гр
⁃ Сироп топінамбура, 80-100 мл (кількість регулюйте по своєму смаку)
⁃ Розпушувач, 10 гр
⁃ Сіль, щіпка
⁃ Кориця (за бажанням ), 1 чайн.ложка
⁃ 2 груші середнього розміру

ПП кекс з грушами покроковий рецепт

1. Змішати сухі інгредієнти: борошно, розпушувач, сіль і корицю; ⁃ Змішати рідкі інгредієнти: молоко, розтоплене масло, розтоплену пасту, сироп; ⁃ Об’єднати сухі інгредієнти з рідкими, замісити тісто (зручно працювати силіконової лопаткою);
2. ⁃ Вилити тісто у форму для кексу; ⁃ В тісто вставити 2 груші (цілком); ⁃ Випікати в духовці при 180 градусах до готовності (~50 хв) Кекс в міру солодкий, нежный.

3. Та мені здається, класна ідея робити такі порційні кекси, на один маленький кекс – одна груша) загалом, із задоволенням ділюся рецептом, зберігайте і готуйте на здоров’я!