ПП оладки з яблуками

Скажу відразу, це улюблені мої оладки ❤️😋 і не тільки мої! Поки я готувала, їх намагалася вкрасти моя кішка, а за Ярика я взагалі мовчу😅 Як зробити ПП оладки з яблуками рецепт простий на сковороді.

Інгредієнти

Яйця 2 шт.
Стевія 1 ст. л (у мене ванільна), але за солодощі регулюйте самі.
Борошно рисова 5 ст. л (можна і звичайну)
Розпушувач щіпку
нежирний Йогурт або сметану. 200 гр. У мене вийшло 50/50.
Яблука 3 шт (у мене великі, їх легше чистити)

ПП оладки з яблуками покроковий рецепт

1. Збити виделкою яйця і стевію. Додати борошно і розпушувач. Вийде консистенція тіста. Додати поступово йогурт. Консистенція тіста повинна вийде як жирна сметана. Якщо готуєте тісто на рисовому борошні, дати трохи часу постояти, щоб клейковина початку образовываться.
2. Тим часом чистимо і вирізаємо серцевину в яблуках. І ріжемо кільцями. Гріємо сковорідку на сильному вогні, змащуємо оливковою або рослинним маслом, використовуйте пензлик. Так олії знадобитися набагато менше! Прибираємо вогонь менше середнього. Опускаємо кільця яблук в тісто, щоб воно повністю занурилося і викладаємо на сковородку.

3. Накриваємо кришкою. Коли тісто схавится зверху, перевертаємо на інший бік і смажимо до золотистої скоринки! Якщо хочете м’яке яблуко всередині смажите з кришкою, якщо ж любите тверде, то без. Найбільше люблю яблучні оладки з медом!!!