ПП шоколадне тістечко з ягодами простий рецепт. Насичений шоколадний бісквіт, ванільний крем і ягідна начинка.
Інгредієнти
КБЖУ на 100 р
150/7/6/14
на 3 шт
Бісквіт:
🔸Яйця – 2 шт.
🔸Молоко – 50 мл
🔸Какао – 15 р
🔸Борошно рисова – 50 г
🔸Розпушувач – 0,5 ч. л.
🔸Підсолоджувач
Крем:
🔸Рікотта лайт – 150 г
🔸М’який сир – 100 г
🔸Ванілін, підсолоджувач
Начинка:
🔸Ягоди – 150 г
(Або варення / джем)
Просочення:
🔸Вода + підсолоджувач ~50 мл
Ганаш:
🔸Шоколад гіркий – 50 р
🔸Молоко – 50 мл
ПП шоколадне тістечко з ягодами покроковий рецепт
1. Віночком збити яйця і молоко. Додати всі сухі інгредієнти. Я тісто розлила в 2 гуртки і по черзі випікала в мікрохвильовці по 3 хв. якщо тікає – готуйте импульсами.
2. Бісквіт охолодити і розрізати кожен на 4-5 коржів. Для крему просто все змішати. Збираємо торт: Корж, просочення, крем і в центр ягоди. Так 3 коржа (верхній зверху нічим не мажемо)
3. Ганаш: Шоколад ламаємо, заливаємо молоком і топимо в мікрою, періодично помішуючи. Покриваємо наші тістечка з допомогою ложки або кулінарної кисти.