Сирна галета з яблуками

Як смачно зробити Сирна галета з яблуками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Для тіста:
✔️сир пастоподібний 180г
✔️м’яке вершкове масло-80г
✔️яйце С1 1 шт.
✔️цукор 50г
✔️борошно 200-220г
✔️розпушувач 1 ч. л

Для начинки:
✔️крохмаль кукурудзяний 1-2 ч. л
✔️яблука сезонні 5-6 шт
✔️вершкове масло 30 г
✔️цукор коричневий 4 ст. л
✔️кориця 1 ч. л
✔️1 жовток для змазування

Сирна галета з яблуками покроковий рецепт

1. В чаші міксера з’єднати сир, цукор, масло і збити все в пишну масу. Не припиняючи збивати, додати яйце і потім додати до сирної маси просіяне з розпушувачем борошно. Борошна може знадобитися трохи більше або трохи менше в залежності від вологості використовуваного творога.

2. Сформувати з тіста кулю, злегка притиснувши його, надати форму кола, загорнути в харчову плівку і відправити в холодильник на 30 хвилин. Яблука очистити, нарізати часточками. На сковороді розтопити вершкове масло, додати коричневий цукор, яблука, корицю і трохи протушкувати. В кінці додати крохмаль, перемешать.

3. Охолоджене тісто розкачати в круг діаметром приблизно 30 см. На середину викласти начинку, залишаючи вільним краї тіста шириною 4-5 див Вільні краї загорнути, роблячи це як-би в нахлест. При бажанні посипати горішками. Змастити тісто жовтком. Випікати в заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці близько 30 минут.

Відео рецепт 👇