ПП шоколадний мус на молоці

Як робити смачний ПП шоколадний мус на молоці рецепт простий. Любителям всього шоколадного – готувати! Легка і ніжна текстура, а смак насичений👌

Інгредієнти

КБЖУ на всю порцію:
248/9/13/21

🔸Молоко – 140 мл
🔸Какао – 7 р
🔸Крохмаль кукурудзяний – 7 р
🔸Підсолоджувач
🔸Шоколад (у мене гіркий) – 10 г

Ганаш:
🔸Молоко – 25 р
🔸Шоколад – 10 г

ПП шоколадний мус на молоці покроковий рецепт

1. В тепле молоко насипати какао, крохмаль і підсолоджувач. Перемішати. Загустити мус можна або на плиті (просто варимо до закипання) Або, як я – в микроволновке.

2. Готуємо імпульсами, періодично перемішуючи, поки не загусне. Перекладаємо в гарний посуд і даємо охолонути. Краще прибрати потім ненадовго в холодильник.

3. Так легше розподіляти ганаш. Для ганаш топимо молоко з шоколадом. Я також робила це в мікрохвильовій печі, періодично помішуючи, поки не загусне. Виливаємо зверху і даємо застыть.

Відео рецепт 👇