ПП Тарт з сиром і маракуйєю

Як смачно зробити ПП Тарт з сиром і маракуйєю простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Хлопці, тарт нереальний🤩! Хрустка пісочна основа, сирний, що тане в роті шар, а кислинка маракуї ідеально завершує смак десерту😍. Мегапотрясающе!! Готуйте обов’язково🤩

Інгредієнти

КБЖУ на 100 гр👉167.7/10.4/7/14.6
Вага 450 гр

Всі інгредієнти кімнатної температури. Форма 12 см

Основа:
✔️вівсяні пластівці 80 гр
✔️жовток 1 шт
✔️підсолоджувач
✔️масло вершкове 15 гр
✔️вода холодна ~40 гр

Сирний шар:
✔️сир м’який 170 гр
✔️сирний сир light 40 гр
✔️лимонний сік 1/2 ч. л. (за бажанням)
✔️желатин 7 гр+20 гр води

Верхній шар:
✔️пюре маракуї 90 гр
✔️підсолоджувач
✔️желатин 3 гр+10 гр води

ПП Тарт з сиром і маракуйєю покроковий рецепт

1. Готуємо основу. Вівсяні пластівці змолоти на борошно, додати жовток, підсолоджувач і розтоплене вершкове масло, перемішати, потроху додавати воду і замісити еластичне тісто. Тісто розподілити по формі, формуючи бортики, дно проткнути в декількох місцях виделкою і відправити випікатися в розігріту до 200° духовку на 20 хвилин. Не виймаючи основу з форми, остудить.

2. До сиру додати сирний сир, лимонний сік і підсолоджувач, перемішати. В желатин додати воду, перемішати, імпульсами нагрівати в НВЧ до розчинення желатину (не кип’ятити). Желатин додати в сирну масу, ретельно перемішати. Масу перекласти на основу і прибрати в холодильник для стабилизации.

3. В пюре маракуї додати підсолоджувач, довести до кипіння. В желатин додати воду і перемішати. Додати желатин в гаряче(зняти з вогню) пюре, ретельно перемішати. Остудити до кімнатної температури. Перелити пюре на стабілізований сирною шар, прибрати в холодильник для стабілізації. Через пару годин насолоджуватися😍

Відео рецепт 👇