Торт Нутелла вірменський

Як зробити смачний Торт Нутелла вірменський рецепт простий. Дівчатка, а ось і ніжний тортик «Нутелла», ловіть рецепт і поставте ❤️.

Інгредієнти

Яйця – 3 шт
1 ст. – цукор
2 ст. л меду
1,5 г/л соди
2 ст/л сметана
400-450г борошна
3 ст. л какао
120г – маргарин

Для крему
300 мл вершків 33-35%
200 г маскарпоне
120 г цукру
Ванілін

Чи Можна готувати будь-заварний крем 👌

Торт Нутелла вірменський покроковий рецепт

1. У міксті приєднуємо цукор, яйця, мед, какао, перемішати до однорідності, додаємо сметану, маргарин і викладемо на дуже, перемішаємо до повністю розчинення маргарину. Прибираємо з вогню, додаємо соду і поступово просіваємо муки.

2. Відразу не треба додавати, подивіться по консистенції тесту, виходить м’яке, липке тісто 👌. Тісто розділити на 6 частин. Кожну дуже тонко розкачати і випікати 7 хвилин в розігрітій до 180 С духовці, перед духовкою тісто накалоть вилкой.

3. Для крему: вершки збиваємо до загустіння, поступово додаємо цукор, наприкінці маскарпоне і ванілін. Збираємо тортик, як показала на відео 👌перемазати Коржі кремом, крім верху і відправити в холодильник мінімум на 4 години 👌. Це дуже м’який, смачний тортик 🤤.

Відео рецепт 👇