ПП торт домашнє морозиво з манго, йогурту і шоколаду простий рецепт. Приголомшливий літній десерт 😍. Мангове морозиво (ви можете брати свої улюблені фрукти) і хрусткий шоколад, що може бути смачніше 🥰. Обов’язково приготуйте, торт чудовий.
Інгредієнти
КБЖУ на 100 гр👉128.4/9.9/6/8.8
Вага 540 гр
Форма 18/8 см (паперова для кексу)
⠀
✔️шоколад 50 гр
✔️манго 200 гр
✔️йогурт густий 220 гр
✔️сирний сир(ligh) 70 гр
✔️протеїн 25 гр (необов’язково)
ПП торт домашнє морозиво з манго, йогурту і шоколаду покроковий рецепт
1. На пергаменті зі зворотного боку обводимо олівцем форму, робимо пластинки (3 шт) за формою з розтопленого шоколаду і прибираємо в морозилку на 10 минут.
2. Манго(або ваші улюблені фрукти) перебиваємо блендером в пюре, додаємо йогурт, сирний сир і купити протеїн, перемешиваем.
3. На дно форми викладаємо частину йогуртовій суміші, зверху застиглу пластинку шоколаду, зверху знову йогуртову суміш, повторюємо. Прибираємо в морозилку на 4 години (можна на ніч). Витягаємо готовий торт з форми, прикрашаємо за бажанням і наслаждаемся.
Відео рецепт 👇