ПП торт домашнє морозиво з манго, йогурту і шоколаду

ПП торт домашнє морозиво з манго, йогурту і шоколаду простий рецепт. Приголомшливий літній десерт 😍. Мангове морозиво (ви можете брати свої улюблені фрукти) і хрусткий шоколад, що може бути смачніше 🥰. Обов’язково приготуйте, торт чудовий.

Інгредієнти

КБЖУ на 100 гр👉128.4/9.9/6/8.8
Вага 540 гр

Форма 18/8 см (паперова для кексу)

✔️шоколад 50 гр
✔️манго 200 гр
✔️йогурт густий 220 гр
✔️сирний сир(ligh) 70 гр
✔️протеїн 25 гр (необов’язково)

ПП торт домашнє морозиво з манго, йогурту і шоколаду покроковий рецепт

1. На пергаменті зі зворотного боку обводимо олівцем форму, робимо пластинки (3 шт) за формою з розтопленого шоколаду і прибираємо в морозилку на 10 минут.

2. Манго(або ваші улюблені фрукти) перебиваємо блендером в пюре, додаємо йогурт, сирний сир і купити протеїн, перемешиваем.

3. На дно форми викладаємо частину йогуртовій суміші, зверху застиглу пластинку шоколаду, зверху знову йогуртову суміш, повторюємо. Прибираємо в морозилку на 4 години (можна на ніч). Витягаємо готовий торт з форми, прикрашаємо за бажанням і наслаждаемся.

Відео рецепт 👇