ПП торт Пташине молоко з сиру та желатину

Як зробити смачний домашній ПП торт Пташине молоко з сиру і желатину простий рецепт.

Інгредієнти

Для приготування бісквіта нам знадобиться:
🔸️ Яйце-1шт.
🔸️ Борошно рисова – 4 ст. л.
🔸️ Какао – 2 ст. л.
🔸️ Розпушувач – 1/2 ч. л.
🔸️ Підсолоджувач за смаком
🔸️ Щіпка солі

Для приготування суфле:
🔸️ Сир – 400 гр. (жирність 5%)
🔸️ Молоко – 100 мл
🔸️ Желатин – 15 гр.
🔸️ Підсолоджувач за смаком

Для приготування глазурі:
🔸️ Шоколад – 50 гр.

ПП торт Пташине молоко з сиру і желатину покроковий рецепт

1. Готуємо бісквіт. Яйце збиваємо з підсолоджувачем і сіллю до густої піни. До цієї маси додаємо борошно, какао і розпушувач, акуратно перемішуємо. Отриману масу викладаємо у форму діаметром 16 см І випікаємо 15 хвилин при температурі 170 °С. Коли наша основа готова, дістаємо і чекаємо поки остынет.
2. Поки основа остигає, готуємо суфле. До молока додаємо желатин, перемішуємо і залишаємо, коли желатин розбухне, ставимо в мікрохвильовку і нагріваємо його до повного розчинення, але не кипятим.
3. До сиру додаємо підсолоджувач і розтоплений желатин. Отриману масу пробиваємо блендером до однорідної массы.
4. Акуратно викладаємо сирну масу на остигнула основу для торта, добре розрівнюємо і прибираємо в холодильник на ночь.

5. Вранці, торт поливаємо розтопленим шоколадом. Готовий торт ставимо ненадовго в холодильник, прикрашаємо за своїм вкусу.