Правильний бісквіт для торта простий рецепт в духовці. Кілька дуже важливих правил приготування бісквіта. Дотримуючись ці правила бісквіт у вас обов’язково вийде високий і повітряний 😍
Інгредієнти
На форму 20 см
Яйця – 6 шт
Цукор-200 гр
Ванільний цукор
Молоко-100гр (гаряче)
Ростить масло-30 гр
Борошно-270 гр
Розпушувач-1,5 год л
Правильний бісквіт для торта покроковий рецепт
1. найголовніше добре і правильно збити масу, якщо яйця збиті погано те бісквіт не буде таким повітряним і пористим. Яйця збити з цукром і ваніліном до білого як на видео.
2. Частинами просіяти борошно і розпушувач. Дуже дуже акуратно заважати щоб маса залишилася повітряної. Змішати гаряче молоко з ростить, маслом, додати 2 год л яєчної маси в молоко, перемішати і влити в загальну массу.
3. Так само дуже акуратно перешкодити. Влити в форму і випікати при 170/180* 40/45 хвилин. Може трохи більше Перші 25 хв духовку не открывать.
Відео рецепт 👇