Пряничное тісто для пряників Молочна карамель

Як зробити Пряничное тісто для пряників Молочна карамель рецепт простий. Смачні пряники! Всі! Цього достатньо, щоб приготувати раз за цим рецептом і закохатися❤️ Публікую це тісто не вперше, знаю, що багато у мене новеньких, зберігайте і балдейте! По м’якості можна назвати їх печивом, але величезний плюс, що ми можемо робити на цьому тесті різні відбитки і узори і їх буде чудово видно! Пряничное тісто “Молочна карамель” (без яєць).

Інгредієнти

100 г вершкового масла
120г глюкозного сиропу або меду
135 г цукрового піску
1/2 ч. л. меленої кориці
1/2 ч. л. мелений імбир
1/2ч.л. меленої гвоздики і кардамона
1ст.л. алколизированного какао
70г вершків 15%
400г пшеничного борошна
1,5 ч. л. соди
щіпка морської солі

Пряничное тісто для пряників Молочна карамель покроковий рецепт

1. Масло, цукор, мед (глюкозний сироп)і соду покласти в сотейник і нагріваємо на помірному вогні, постійно помешиваем.

2. Коли всі збільшиться в об’ємі, помішуємо ще пару хвилин і знімаємо з вогню, охолодити приблизно до 60 градусів, вводимо вершки, постійно помішуємо, вводимо спеції, муку.

3. Вимішуємо. Ставимо в холод дозрівати на ніч. Розкачуємо товщиною 5-7 мм Випікаємо 160 град 10-12 мин.