Як смачно зробити Пряний гарбузовий суп з кокосовими вершками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Дуже складно від нього відірватися! Імбир, кориця, гарбуз і кокос – всі разом – це 💣 Приготувати елементарно. Можна робити «про запас» і частину супу заморожувати без додавання вершків. До того ж гарбузовий суп можна заморозити.
Інгредієнти
✅гарбуз~900г;
✅цибуля – 1 шт;
✅порей~7 см (за бажанням);
✅вершкове або топлене масло~20г;
✅курячий/овочевий бульйон або вода ~ 500 мл (регулюйте рідина по смаку гущі/порідко);
✅кокосові вершки або кокосове молоко ~ 100-150 мл;
✅мускатний горіх – 1 / 3 ч. л.;
✅імбир – 2 см свіжого або 1/3 ч. л. сухого;
✅кориця-1/3 ч. л;
✅сіль, перець.
✅чебрець, розмарин – за бажанням
Пряний гарбузовий суп з кокосовими вершками покроковий рецепт
1. Гарбуз злегка поливаємо оливковою олією, солимо перчимо. За бажанням додаємо чебрець, розмарин. Запікаємо при t 200 до м’якості (~25 хв). Тушкуємо На вершковому маслі цибулю до м’якості (~ 5 хвилин).
2. У мене була суміш ріпчастої і порею. Додаємо мускатний горіх, імбир і корицю. Викладаємо гарбуз. Додаємо бульйон, варимо на невеликому вогні хвилин 10. Пюрируем блендером.
3. На цьому етапі частину супу можна заморозити 😉 Додаємо кокосові вершки, прогріваємо на плиті, якщо потрібно, солимо, перчимо за вкусу.
Відео рецепт 👇