Пряниковий торт «Будиночок»

Як смачно зробити Пряниковий торт «Будиночок» простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

125 г вершкового масла
3 яйця
300 г пшеничного борошна
180 г склянки цукру
260 г молока
5 ст. л варення (у мене було чорнично-малинове)
1 ч. л соди
1 ч. л. кориці
1/3 ч. л. меленого імбиру
1/2 ч. л. мускатного горіха
1/4 ч. л. чорного перцю
5 ч. л какао
щіпка солі

Крем:
1 банку вареного згущеного молока
200 г м’якого вершкового масла

Для даху:
10-12 паличок савоярді

Віконце – зефирка

Пряниковий торт «Будиночок» покроковий рецепт

1. З’єднати борошно,соду, сіль і спеції. У сотейнику розігріти молоко з какао, цукор ом і вершковим маслом до об’єднання всіх продуктів, остудити. Додати до рідкої суміші борошно зі спеціями, добре розмішати. Додати варення перемішати. Збити білки до стійкої піни, додати жовтки і продовжувати збивати вместе.
2. Ввести яєчну масу в тісто і перемішати акуратно. Застелити деко пергаментом, вилити масу в форму. Випікати в заздалегідь нагрітій духовці до 180 до готовності. Для крему з’єднати згущене молоко з м’яким маслом.
3. З коржа вирізати три однакових видовжених шматочки, покласти один на одного, промазуючи кремом. Змастити кремом, зверху покласти шматочок меншої ширини, але такої ж довжини. Змастити кремом.

4. Зверху ще один брусочок, ще вже. Добре обмазати залишками крему. Зробити дах з паличок савоярді, віконце з зефірки. Для снігу змішати цукрову пудру з крапелькою лимонного сока.