Як зробити смачні чудові булочки майорка рецепт простий в духовці.
Інгредієнти
✅Молоко-100 мл
✅Вода-100 мл
✅Борошно-450 г
✅Дріжджі сухі-6 р
✅Жовтки-4 шт.
✅Вершкове масло-110 р
✅Цукор-80 р
✅Сіль-1 ч. л.
✅Ванільний цукор-2 ч. л.
Приголомшливі булочки майорка покроковий рецепт
1. З’єднай тепле молоко і теплу воду. Додати дріжджі і перемішати. В окремій ємності з’єднати жовтки, цукор і ванільний цукор. Збити. Додати сіль, розтоплене вершкове масло і перемішати. Додати борошно і замісити тісто. Перекласти тісто в чисту посудину, змащену рослинним маслом і прибрати на расстойку.
2. Тісто потрібно один раз обім’яти. Потім розділити його на дві частини. Кожну частину розкачати в прямокутник, змастити вершковим маслом. Нарізати на смужки, товщиною 3-4 див. Кожну смужку скрутити в рулет, кінець підігніть. Перекласти на деко, застелене пергаментним бумагой.
3. Присипати цукровою пудрою. Накрити плівкою і дати підійти. Випікати при температурі 180° приблизно 25 хвилин. Готові булочки знову посипати цукровою пудрою! Приємного вам чаювання!
Відео рецепт 👇