шоколадний Фондан з рідкою начинкою в домашніх умовах простий рецепт в духовці.
Інгредієнти
125 г вершкового масла 82,5%
125 г темного шоколаду
80 г цукрової пудри
30 р пшеничного борошна
10 г мигдальної муки
130 г яєць
шоколадний Фондан з рідкою начинкою домашній покроковий рецепт
1. Розтопити на водяній бані вершкове масло і шоколад. Окремо з’єднати просіяне борошно (два види) і цукрову пудру. Додати яйця і з’єднати за допомогою міксера на низькій скорости.
2. Ввести масу з олії з шоколадом. Я випікала в силіконовій формі у вигляді півкола. Посипати форми какао і струсити зайве. Випікати при 180 С близько 10 хвилин. Центр десерту повинен бути темнішим, ніж за края.
3. Вийняти з духовки і дати постояти близько 10 хвилин. Перевернути силіконову форму і десерт сам выйдет.
4. Посипати какао і можна їсти. Найкраще десерт є відразу. Якщо через час, то розігрійте 20 секунд в мікрохвильовій печи.
Відео рецепт 👇