Помадка для пасок на желатині і цукром

Помадка для пасок на желатині і цукром простий рецепт.

Інгредієнти

– Желатин 5 гр + вода 25 гр.
– Вода (сік апельсина) 50 гр;
– Цукор 130 гр;
– Лимонна кислота щіпка.

Помадка для пасок на желатині і цукром покроковий рецепт

1. Желатин заливаємо водою і даємо набрякнути. Змішуємо воду з цукром і лимонною кислотою. Ставимо на вогонь і помішуючи доводимо до кипіння. Проварюємо 1 минуту.
2. Знімаємо з плити і додаємо набряклий желатин. Добре перемішуємо й даємо охолонути до кімнатної температури. Тепер збиваємо масу міксером до побіління і до потрібної для Вас густоты.

3. Наносимо помадку на остиглі паски. Прикрашаємо на свій розсуд: ізюм, посипання, мигдальні пелюстки, орехи.