Кавовий чізкейк

Як смачно зробити Кавовий простий рецепт чізкейк покроковий в домашніх умовах швидко. Давайте приготуємо кавовий чізкейк ☕️ Навіть якщо ви не фанат кави, повірте, цей чізкейк не залишить Вас байдужим 😌😉

Інгредієнти

Діаметр 16-18 див.

Пісочна основа.
вершкове масло – 75 г
борошно – 125 гр
мигдальна борошно – 30 г
цукрова пудра – 60 г
жовток – 1 шт.
(для реструктуризації 20 гр сл. масло і 20 гр еспресо)

Сирний шар:
Сирний сир – 600 гр
Цукор – 120г гр
Яйця с1 – 2 шт.
Вершки 33-35% – 130гр
Розчинна кава 5 гр

Кавовий чізкейк покроковий рецепт

1. Всі інгредієнти помістити в блендер або стаціонарний міксер (насадка весло) і збити до вологою крихти. Розкачати завтовшки 5-7 мм і випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 15-20 (орієнтуємося на приємний золотистий колір 🤗). Готову основу остудити і перемолоти в крихту. Додати до крихті розтоплене вершкове масло і еспресо і сформувати бортики майбутнього чізкейку. Запекти основу 10 хвилин при 180 градусах і остудить.
2. Сирний шар: Для зручності вимішування рекомендую дістати всі інгредієнти з холодильника за 1-2 години до приготування. Вершки з кавою довести до перших ознак кипіння і остудити до кімнатної температури. Всі інгредієнти покласти в чашу, і вимісити силіконової лопаткою до однорідності , на це піде 10-15 хвилин. Якщо у вас стаціонарний міксер – вимішуємо насадкою весло до однорідності 7-8 минут.
3. Готову сирну основу переливаємо на пісочну і випікаємо чізкейк 90-100 хвилин при температурі 120 градусів. Режим верх-низ. Чізкейк відразу не виймаємо з духовки, а остуджуємо його спочатку в духовці з відкритими дверцятами пару годин. Далі прибираємо в холодильник для дозрівання на 8 і більше часов.

4. Чізкейк готовий 😍 P. S. Докладний відео формування ідеального бортика є в путівнику, розділ «базові моменти». P. P. S. Зверху чізкейк прикрашала кавовій намелакой. Рецепт є в путівнику, розділ рецепти. 😉