Пшеничні коржі з нутом і зеленню на сковороді

Пшеничні коржі з нутом і зеленню на сковороді простий рецепт 🌱 Запашні пшеничні коржі з ніжною начинкою всередині нутовой 😍

Інгредієнти

(склянка = 250 мл)

▫️1 склянку нуту
▫️6 пшеничних коржів (тортильї)
▫️3/4 склянки веганского майонезу
▫️30 г кропу
▫️30 гр петрушки
▫️20 гр зеленої цибулі

Пшеничні коржі з нутом і зеленню на сковороді покроковий рецепт

1. Нут промити і замочити в холодній воді на 10 годин. Нут знову промити і відварити протягом 1 години. Зелень дрібно порізати. У великій мисці змішати нут, майонез і зелень.

2. Перемішати. Начинку розділити на 6 частин і загорнути в лепешки.

3. Перед їжею корж розігріти на сковороді з додаванням невеликої кількості рослинного масла до отримання золотистої скоринки з двох сторон.

Відео рецепт 👇