Пудинг персиковий торт з заварним кремом

Сьогодні приготуємо смачний торт для домашнього чаювання! Соковиті коржі без пшеничного борошна і ніжний заварний крем-пудинг. Як зробити Пудинг персиковий торт з заварним кремом рецепт простий.

Інгредієнти

на торт 16 див.

бісквіт:
яйця 2 шт
цукор 85 р
рослинне масло без запаху 40
молоко 85 р
борошно рисова 140 р
кукурудзяний крохмаль 30 г
розпушувач 3/4 ч. л

крем:
молоко 250 р
вершки 33% 200 р
ваниль1 ч. л/ванільний цукор 10 р
кукурудзяний крохмаль 40 г
цукор 90 г +-

персики консервовані-120 г

Пудинг персиковий торт з заварним кремом покроковий рецепт

1. Бісквіт. Змішати рисове борошно, крохмаль і розпушувач. В окремій чашці збити яйця з цукром в пишну піну. Додати молоко і рослинне масло. Просіяти сухі інгредієнти до вологим і акуратно перемішати круговими рухами до однородности.

2. Випікати у формі 16 см при температурі 180 градусів близько 30 хвилин до сухої шпажки. Бісквіт остудити і розрізати на 2 части.

3. Крем. Змішати невелику кількість холодного молока з крохмалем. Влити молоко, що залишилося, вершки, додати цукор і ваніль. Поставити на повільний вогонь і, помішування, довести до кипіння. Готовий крем накрити харчовою плівкою в контакт і повністю остудити. Додати дрібно нарізані персики і перемешать.

4. Торт збирати в кільці. Корж-Крем-корж. Готовий торт поставити в холодильник мінімум на 3 часа.