Все нове – це добре забуте старе! Ловіть рецепт ідеальної шарлотки ☺️ Готуємо Пиріг шарлотка з рисовим борошном і яблуками на молоці рецепт простий в духовці.
Інгредієнти
КБЖУ на 100г готової страви: 155/7/4,9/19,8.
Загальна вага ~770г
✅5 яєць
✅100г рисового борошна
✅50г вівсяної муки
✅150г молока (у мене 1,5%)
✅1/2 ч. л. розпушувача
✅2 яблука (але можна і 3😄)
✅підсолоджувач за смаком, у мене фитпарад номер 7 – 8 грам
Дно форми 17 див. Купувала в ікеї😉
Пиріг шарлотка з рисовим борошном і яблуками на молоці покроковий рецепт
1. Відокремити білки від жовтків. Жовтки змішати з іншими інгредієнтами, крім яблук. Білки збити до стійкої піни (при переворвчивпнии миски білки не стікають). З’єднати обидві смеси.
2. Додати в тісто 1 яблуко, нарізане кубиками. На дно форми по колу розкласти часточки яблук. Влити тісто. Зверху знову часточки яблука. Випікати в розігрітій духовці при 180°С 45-50 мин.
3. Готовність перевіряємо зубочисткою. Вона повинна бути суха. Час приготування залежить від вашої духовки. Я готувала в силіконовій формі. Пиріг з неї відмінно “вистрибнув”, після того як трохи остыл.