Пиріг Шарлотка з яблук, 4 яєць, цукру і борошна в духовці

Відкрили сезон шарлотки 🍁 Пиріг Шарлотка з яблук, 4 яєць, цукру і борошна в духовці простий рецепт в духовці. Відразу з’явилося відчуття теплої осені, із задоволенням ділюся з вами рецептом і буду дуже вдячна за активність у відповідь!

Інгредієнти

500 г яблук, дуже раджу використовувати кисленьких сортів, у нас дачні
4 яйця
150 г цукру
150 г борошна

Пиріг Шарлотка з яблук, 4 яєць, цукру і борошна в духовці покроковий рецепт

1. У мене форма 20/22 див. Готуємо тісто, беремо яйця і цукор, все збиваємо міксером до білої пишної массы.

2. В кілька прийомів додаємо борошно і також збиваємо. Ріжемо яблука, я додаю корицю завжди до ним.

3. На дно форми додаємо трохи олії, потім посипаємо цукром, вливаємо трохи тіста, додаємо яблука і знову тісто. Випікаємо при 200 С близько години до готовности.

Відео рецепт 👇