Як смачно зробити Пиріг з волоськими горіхами простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Смачна, ароматна випічка вірменської кухні, здобна коржик з начинкою. Воно готуватися по-різному: квадратний, круглий і. т. В тісто замішують шафран, з-за чого виріб має жовтий колір; іноді також додають корицю.
Готовий виріб складається з декількох шарів тіста і начинки. Начинка зовсім проста, масло і приправи, але я робила з горіхами, так для мене смачніше, ви теж обов’язково пробуйте 👌 Існують рецепти приготування назука з солодкою або солоною , у мене солодка 😍
Готовий виріб складається з декількох шарів тіста і начинки. Начинка зовсім проста, масло і приправи, але я робила з горіхами, так для мене смачніше, ви теж обов’язково пробуйте 👌 Існують рецепти приготування назука з солодкою або солоною , у мене солодка 😍
Інгредієнти
борошно – 500-550г (+/-)
2 яйця
Молоко-250 мл
дріжджі – 1,5 г/л
цукор – 2 ст. л.
сіль – 1/2 ч. л.
вершкове масло – 80 г
Начинка
300 г волоські горіхи
цукор – 100 гр.
спеції (кориця, кардамон, ваніль) – за смаком
вершкове масло – 50 р
100 г вершкове масло (для прошарку)
яйце (жовток) – 1 шт. (для змащування назука)
Пиріг з волоськими горіхами покроковий рецепт
1. Додаємо дріжджі в тепле молоко. В даний молоко до цього часу необхідно ввести цукровий пісок. Добре перемішуємо інгредієнти. Додаємо в готову рідину яйця, масло, борошно і замішуємо м’яке, еластичне по структурі тесто.
2. Закриємо і відправляємо в тепле місце піднімається. Дістаємо готове тісто, викладаємо на робочу поверхню борошном і розрізів на 4 частини. 1 скачуємо кульку, змащуємо маслом, кладемо начинку і закриємо, як хінкалі(показала на відео).
3. Потім скачуємо 2 кульку, змащуємо маслом і 1 колобок з горіхами кладемо всередині і знову закриємо всіх сторін, як показала на відео. 3 скачуємо кульку, змащуємо маслом, кладемо начинку, потім колобок з горіхами, акуратно закроем.
4. І останній раз, 4 скачуємо кульку, змащуємо маслом, всередині кладемо великий колобок з начинкою і закриємо всіх сторон.
5. Потім робимо надрізи, як показала (це для краси, можна не робити), закриємо рушником і залишаємо хвилин 30. В кінці змащуємо жовтком і відправляємо в духовку при 190 градусов.
Відео рецепт 👇