Пиріжки з фаршем, помідорами і сиром моцарелла

Пиріжки з фаршем, помідорами і сиром моцарелла простий рецепт.

Інгредієнти

Тісто:
Борошно 5 ст. л. (150 г)
Сметана 3 ст. л. (130 г)
Сіль щіпка (4 р)
Розпушувач 1/2 ч. л. (3 р)

Начинка:
Фарш 170 р
Томати 170 р
Цибуля ріпчаста 50 г
Часник 2 зубчики
Спеції за смаком (або базилік, орегано, суміш перців)
Моцарелла розсільна 50 р
Свіжа зелень 20 г (цибуля, кінза, базилік)
Сіль за смаком

Пиріжки з фаршем, помідорами і сиром моцарелла покроковий рецепт

1. Змішуємо в мисці борошно, сметану, сіль і розпушувач до однорідності, прибираємо в пакет поки готуємо начинку. Дрібно нарізану цибулю і часник обсмажуємо до м’якості, додаємо фарш. Коли фарш готовий, додаємо томати. Сіль і спеції за смаком. То

2. мати довго гасити не потрібно. Поділяємо тісто на кілька частин (залежно від того, якого розміру ви хочете пиріжки). Даної кількості інгредієнтів мені вистачило на 2 великих пирожка.

3. Розкачуємо тісто, додаємо начинку (фарш з томатами, свіжу зелень, моцарелу), формуємо пиріжки. Готуємо на сухій сковороді на середньому вогні до золотистої корочки.

Відео рецепт 👇