
Баклажановий жюльєн з грибами простий рецепт. Візьму на себе сміливість саме так назвати це блюдо. Вона хоч і дуже проста в приготуванні, але на смак – просто неймовірна! Так так! Ви будете здивовані! Дуже смачно!
Інгредієнти
500 г грибів (у мене лысовые, але можна звичайні печериці)
500 г баклажанів
1 цибулина
200 р сметани 20-25%
Сіль, перець, лавровий лист
Зелень за смаком, у мене кріп
Масло або олія для смаження
Баклажановий жюльєн з грибами покроковий рецепт

1. Гриби і баклажани порізати кубиками. ⠀ Розігріти На сковороді обсмажити до хрусткої скоринки гриби. ⠀ Додати цибулю, обсмажити до м’якості цибулі. ⠀
2. Додати баклажани, смажити до готовності. ⠀ Посолити, приправити чорним перцем. ⠀
3. Додати сметану, лавровий лист. перемішати, тушкувати пару хвилин. Додати зелень за смаком. ⠀ Подавати з картопляним пюре. Приємного тобі апетиту!
Відео рецепт 👇