Пиріжки з лососем, шпинатом і моцарелою з листкового тіста простий рецепт. Готувати це блюдо дуже просто . Зовнішній смак і вигляд вразить усіх . Хрустка скоринка , соковита сьомга , смарагдовий шпинат і тягуча вершкова моцарелла ! БОМБА 💣
Інгредієнти
Стейк лосося 2 см -1 шт (300 грам);
Сир моцарелла -100 грам;
Шпинат -50 грам;
Тісто дріжджове -1 пласт (250 грам)
Сіль , перець і сік 1/2 лайма .
Для змащування 1 жовток +1 ст. л сметани .
Пиріжки з лососем, шпинатом і моцарелою з листкового тіста покроковий рецепт
1. Стейк розрізаємо на 2 частини і филируем як на відео. Пласт тесту дістаємо з морозилки за 30 хвилин. 1 пласт розрізаємо на 2 частини і трохи розкочуємо качалкою . Візуально ділимо на 2 рівні частини і на одній робимо 4 надрізу через 2 див. Викладаємо рибу, солимо, перчим.
2. Додаємо шпинат і сир. Сир я теж трохи солю. Я скроплюю трохи оливковою і поливають соком лайма. Зарываем половинкою з надрізами і робимо защипи. Духовку розігріваємо хвилин 15-20 до 200*. Викладаємо на деко застелений пергаментом.
3. Даємо підійти 10 хвилин, змащуємо і посипаємо кунжутом. Випікаємо 200* 16-17 хвилин. Подаємо відразу з соусом тар тар! П. З Підійде філе будь-якої морської риби. Тільки обов’язково просушіть паперовим рушником !
Відео рецепт 👇