Як зробити Пишні гарбузові оладки на сковороді рецепт простий. Ось так буває, будуєш купу планів, в голові купа думок з пирогів, тортів, запіканок, а потім якось з ранку щось йде не так і ти навіть не можеш встати з ліжка. Зайвий раз переконуєшся, що немає нічого цінніше й важливіше здоров’я в цьому житті. Дякуємо кожному за слова підтримки, за побажання одужання 🙏 ну а я поки буду викладати те, що є в запасі, доки не буде сил повернутися в стрій)
Інгредієнти
✔️120 гр. гарбузового пюре
✔️1 яйце
✔️30 гр. цукру
✔️50 гр. сметани (можна замінити на грецький йогурт)
✔️0,5 ч. л. кориці
✔️70 гр. борошна
✔️1 ч. л. розпушувача
✔️рослинна олія для смаження
Пишні гарбузові оладки на сковороді покроковий рецепт
1. Змішати по черзі всі інгредієнти, (сухі – в ідеалі просіяти). Борошна може знадобитися трохи більше/менше, так як пюре у вас може бути густіше/рідині мого. Випікати на розігрітій сковороді, добре змащеній олією до красивого кольору осені😍
2. Оладки виходять дуже смачними і ніжними 👌.
3. Думаю, що можна експериментувати і додавати туди дрібні шматочки яблучок/цитрусову цедру/мак!
Відео рецепт 👇