Пишні панкейкі на молоці з розпушувачем

Швидкий сніданок на швидку руку. Пишні панкейкі на молоці з розпушувачем простий рецепт. Пропонуємо приготувати панкейкі. Подавати їх можна зі солодкими сиропами, горіхами, медом, шоколадом або без них. І готуються вони в лічені хвилини, що важливо, коли часу в обріз. Панкейкі (від англ. pancake: pan – сковорода, cake – торт) – щось середнє арифметичне між млинцями і оладками. Вважається, що прийшли панкейкі з Америки. Готуються швидко, виглядають апетитно і точно порадують смаком. Пропонуємо приготувати панкейкі за класичним рецептом.

Інгредієнти

🔸 Борошно – 150 гр
🔸 Цукор – 2 ст. л.
🔸 Сіль – 0,5 ч. л.
🔸 Молоко – 200 мл
🔸 Куряче яйце – 1 шт.
🔸 Розпушувач тіста – 0,5 ч. л.
🔸 Соняшникова олія – 2 ст. л.

Пишні панкейкі на молоці з розпушувачем покроковий рецепт

1. В глибокій мисці збиваємо з допомогою міксера або віночка яйце, цукор, сіль. Додаємо половину молока і половину борошна, добре перемішуємо, щоб не було комочков.
2. Додаємо розпушувач тесту, що залишився молоко, борошно та олія. Добре перемішуємо, даємо тісту постояти 10-15 хвилин. Розігріваємо сковороду, змащуємо рослинним маслом (тільки перед першою партією панкейків).
3. Виливаємо панкейкі округлої форми, смажимо з двох сторін. Подаємо гарячими зі солодкими сиропами, вершками, ягодами. Приємного аппетита!