Як зробити Вареники на молоці з чорницею рецепт простий ❤ Тісто моє улюблене, заварне, дуже смачне, ніжне, м’яке, зручне в роботі і головне – після нього немає тяжкості😋😋😋 НАЙКРАЩЕ ТІСТО👍 Чекаю на ваші лайки ❤ і коментарі в підтримку💖 Зазвичай я роблю заварне тісто на воді, тут вирішила спробувати на молоці, різниця не велика, тісто трохи світліше і солодше👌
Інгредієнти
молока 250г
450г борошна
1 велике яйце (зі)
1-2 столових ложки рослинного масла
1 чайна ложка цукру
Щіпка солі
Вареники на молоці з чорницею покроковий рецепт
1. Молоко довести до кипіння, влити в половину борошна, швидко розмішати, додати сіль, цукор, олія. 5 хвилин тісто охолоне, додати разболтанное виделкою яйце. Розмішати. Додати борошно, вимісити гладке тісто. Покласти його в пакет або накрити кришкою і залишити на 30 хвилин. Потім відрізати частину тіста розкачати в ковбаску на злегка припыленном борошном столі, нарізати на шайби 1-1,5 см толщиной.
2. Вмочуючи зрізами в борошно, розгортати в гурток і класти всередину начинку. Як робити фігурний край, дивіться в каруселі. Викласти на припыленный борошном тацю. Варити в киплячій підсоленій воді 3-5 хвилин, залежно від розміру вареників і начинки. Помішувати, щоб не прилипли.
3. Викласти шумівкою на блюдо , змастити вершковим маслом. Можна насолоджуватися😋😋😋 Начинка у мене – розморожена вишні з кісточкою і цукор. Можна сир, можна чорну смородину, полуницю і т. д. Можна і пельмені, але для несолодких краще використовувати моє тісто на воде.