Пишні сирники із сиру на рисовому борошні з шоколадом усередині на сковороді простий рецепт.
Інгредієнти
✔️Сир 5% (ПРОСТОКВАШИНО!) 300 р
✔️Яйця С1 1 шт
✔️Борошно рисова 30 г + 5 г на розбирання
✔️Підсолоджувач
✔️Шоколад в начинку ~32 р
– Вихід 8 сирників
– Багато залежить від сиру‼️, завжди для сирників беру тільки такий «Простоквашино», вакуумна кругла упаковка👌🏼
– Шоколад Ritter Sport – його кубики просто призначені для начинки в Сирники 😄 З-за малої форми без гострих країв вони не рвуть сирник – ідеально!
– Сублімати для прикраси.
⠀
КБЖУ:
На 8 шт: 744 ккал, 61/36.7/39
На 1 шт: 93 ккал, 7.6/4.6/4.9
Пишні сирники із сиру на рисовому борошні з шоколадом усередині покроковий рецепт
1. Все змішати. Розділити на 8 частин, за допомогою борошна доя отвалки сформувати кулю, поглибити в ньому шматочок шоколаду, і трохи приплюснуть.
2. Смажити на повільному вогні з 2-ух сторін без кришки. Сковороду можна змастити кокосовим маслом.
3. СИРНИКИ МОЖНА МОРОЗИТИ. І я так часто роблю. Наліплю, в морозилку на пергаменті ставлю, вони заморожуються, потім складаю в судочок і коли треба – дістаю і відразу (заморожені) на сковороду і під кришкою на повільному огне.