Річний овочевий суп без м’яса простий рецепт. Літня зелень перетворюють цей овочевий суп в справжній літній хіт. Корисний, смачний і малокалорійний.
Інгредієнти
Додаємо трохи соку лимона, щоб стебла буряків зберегли свій колір і не стали коричневими. Відразу закриваємо кришкою, прибираємо з вогню і даємо настоятися 15-20 хвилин.
Річний овочевий суп без м’яса покроковий рецепт
1. Доводимо до кипіння і кип’ятити 15-20 хвилин. У киплячий бульйон одночасно всипаємо: Порізані півкільцями середній картоплю і молодий кабачок, варимо їх до готовности.
2. Додаємо нарізану цибулю, листя пекінської капусти і 3-5 листків буряків з стеблями.
3. Додаємо трохи соку лимона, щоб стебла буряків зберегли свій колір і не стали коричневими. Відразу закриваємо кришкою, прибираємо з вогню і даємо настоятися 15-20 минут.
Відео рецепт 👇