Як зробити Рогалики з повидлом рецепт простий в духовці 🎄🥐🍓 ⠀ Все життя мріяла приготувати рогалики! Я так любила їх…боже-боже! 🙈 ⠀ І так, включаємо веселу музику (щось про Merry Christmas ) або навіть новорічний фільм (вже можна!!!), наливаємо келих ігристого і поїхали готувати рогалики з нашого дитинства!
Інгредієнти
(рецепт на 16 рогаликів, а якщо у вас велика сім’я, то робіть в два рази більше, краще робіть в 2 рази більше, чесно!
🔸 сметана – 100 г
🔸 вершкове масло – 100 г
🔸 борошно – 200 р
🔸 ванільний цукор (за бажанням)
🔸 улюблений джем, повидло або варення
Рогалики з повидлом покроковий рецепт
1. Змішуємо сметану і м’яке вершкове масло (за бажанням можна додати трохи ванільного цукру). Поступово додаємо просіяне борошно і замішуємо тісто в кулю. Поділяємо тісто на дві частини (якщо готуєте в два рази більше, то на чотири частини)
2. Тонко розкачуємо тісто на припыленной борошном поверхні. (форма кола) тісто Розрізаємо на шматочки як «піцу» На кожен шматочок викладаємо джем або повидло (у мене чорничний джем) ближче до широкої частини кусочка.
3. І скручуємо рогалики 🥐: від широкої частини шматочка до центру (по краях рекомендую підвернути і защипнути, щоб джем менше витікав) Випікаємо при 180 градусах до золотистої скоринки. ⠀ До речі, в тесті немає цукру) Солодощі від повидла/джему достатньо)