Як зробити смачну рулет ковбасу з курячого філе з начинкою в духовці домашній рецепт простий.
Інгредієнти
КБЖУ на 100 гр 168/37,1/1,5/0
На 290 гр рулету нам потрібно:
Куряче філе грудки 350 гр
Желатин 30 гр
Спеції (паприка, сухий часник, гостра паприка, сушена петрушка, сіль, спеції для курки)
Спеції можна по своєму смаку
Я додавала на око, приблизно по 1/2 ч л кожної спеції
Рулет ковбаса з курячого філе з начинкою в духовці домашня покроковий рецепт
1. філе Нарізаємо невеликими шматочками. Викладаємо на харчову плівку. Посипаємо спеціями і зверху желатином. Загортаємо все рулет.
2. Дивіться, щоб плівка в рулет не потрапила. Потім загортаємо у фольгу. Викладаємо на противень.
3. Наливаємо воду (до середини рулету) і прибираємо на годину в розігріту до 200 градусів. Охолоджуємо в холодильнику 2-3 часа.