Рулет орео без випічки з повітряним вершковим кремом

Як смачно зробити Рулет орео без випічки з повітряним вершковим кремом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

печиво Орео 310 р
вершкове масло 35 р
молоко 30-40 р

вершковий сир 180 р
вершки 33% 180 р
цукрова пудра-70 г

Рулет орео без випічки з повітряним вершковим кремом покроковий рецепт

1. Печиво подрібнити блендером або качалкою в крихту. Додати розтоплене остигле масло та холодне молоко Перемішати тісто і розкачати між двома листами пергаменту, приблизно 25/30 см.

2. Дуже холодні вершки збити до того моменту, коли вони почали густіти. додати холодний сир і цукрову пудру. збити до стійких піків. у мене пішло на все 2 минуты.

3. Відразу нанести на пісочне тісто, обережно згорнути в рулет. Накрити плівкою і прибрати в морозилку на 30 хвилин. рулет виходить ніжним, нарізайте гострим ножом.