Рулет з баклажанів з сиром, сметаною, часником і яйцями

Як смачно зробити Рулет з баклажанів з сиром, сметаною, часником і яйцями простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Незрівнянний РУЛЕТ з баклажанів з ніжною начинкою.

Інгредієнти

✅ 2-3 великих баклажана
✅ 3 яйця
✅ 180 г сиру
✅ 120 г сметани
✅ 1 зубчик часнику
✅ свіжий кріп (у мене сушений базелік)
✅ сіль, перець за смаком

Рулет з баклажанів з сиром, сметаною, часником і яйцями покроковий рецепт

1. Баклажани нарізаємо на досить товсті слайсы, обсмажуємо на рослинному маслі з обох боків до золотистої скоринки. Тільки потім солимо (викласти баклажани на солфетках, щоб прибрати зайвий жир). Відварені круто і натерті на крупній тертці яйця змішуємо з сиром, сметаною, часником і зеленью.

2. Все солимо і перчимо за смаком. На робочу поверхню викладаємо харчову плівку (я використовувала руках для запікання) На плівку викладаємо внапуск готові слайсы баклажанів, зверху викладаємо начинку і звертаємо все досить щільний рулет!

3. Відправляємо в холодильник на пару годин і закуска готова! Нарізаємо на порції, прикрашаємо й подаємо до столу.

4. Я прикрасила нарізаними авокадо і волоськими орехами.

Відео рецепт 👇