Друзі, навіть не претендую на рецепт оригінального бадриджани як в Грузії, але ці рулетики дійсно 🔥 Рулетики з баклажанів, волоських горіхів і часником Бадриджани простий рецепт.
Інгредієнти
– 2 баклажана середнього розміру
– 200 гр волоського горіха
– пучок кінзи
– 2 зубчики часнику
– сванская сіль
– хмелі-сунелі
– 100 мл води
– гранат
– рослинна олія
Рулетики з баклажанів, волоських горіхів і часником Бадриджани покроковий рецепт
1. Баклажани миємо й нарізаємо на поздовжні смуги, як на відео і замочуємо в підсоленій воді, щоб прибрати гіркоту. Волоський горіх підсмажуємо на сухій сковорідці, остуджуємо і подрібнюємо за допомогою блендера, м’ясорубки або в ступці. В окремій мисці змішуємо кінзу, часник, сванскую сіль і хмелі-сунелі. «Протираємо» з допомогою ложки, щоб зелень дала сок.
2. Змішуємо зелень з волоським горіхом, порціями вливаємо воду і ретельно перемішуємо. Повинна вийде більш-менш однорідна маса. Тепер пробиваємо її блендером до однорідного стану. В різних рецептах інгредієнти начинки можуть відрізнятися, хтось додає ріпчасту цибулю, аджику, винний оцет, визначені специи.
3. Але я спеціально зробила начинку максимально простий і використовувала доступні інгредієнти, щоб ви змогли приготувати це блюдо у себе вдома🙌 Коли начинка готова, приступаємо до приготування баклажан.
4. Дістаємо їх з води, прибираємо зайву вологу паперовим рушником і обсмажуємо на рослинному маслі з двох сторін, поки баклажани не придбає красивий золотистий цвет.
5. Далі все дуже просто, на баклажани викладаємо начинку і рівномірно розподіляємо її, звертаємо рулетик і подаємо. Обов’язково прикрасьте закуску зеленню і зернами граната.
Відео рецепт 👇