Рулетики з баклажанів з яловичиною

Рулетики з баклажанів з яловичиною простий рецепт.

Інгредієнти

Баклажани 3 шт фарш яловичий 400 г, помідори 2 шт, цибуля ріпчаста 1 шт, часник 2 зубчики, олія для смаження, моцарела 100 г, вода 30 мл, спеції для м’яса, сіль і перець за смаком.

Рулетики з баклажанів з яловичиною покроковий рецепт

1. Баклажани нарізати слайсами, змастити олією, посолити і поперчити – відправити на 15 хвилин при 180 градусах запікатися. Обсмажити цибулю до м’якості, додати часник – ще хвилинку, слідом дрібно нарізані помідори, воду, сіль і спеції і тушкуємо 3 минутки.

2. На кожен слайс баклажани викладаємо трохи фаршу, закручуємо, викладаємо у форму всі рулетики, заливаємо томатним соусом і в духовку при 190 градусах на 20 минут.

3. Дістаємо, посипаємо шматочками моцарели і ще 5 хвилин духовке.

Відео рецепт 👇